Budi deo tima u Zabavnom parku Starli!

Zabavni park Starli postoji od 2010. godine i mi smo najveći prostor za zabavu dece u Novom Sadu.

Zaposlenje i angažovanje u Zabavnom parku Starli podrazumeva da voliš rad sa decom, da si spremna/an na dinamičnu radnu atmosferu i da poseduješ adekvatne veštine komunikacije sa
decom i roditeljima.

Uz našu jasnu misiju – Zabavni park Starli je prostor gde se lepše raste – i jasna usmerenja, mi zajednički vredno radimo kako bi se naši najmlađi posetioci, kao i ostali gosti, roditelji, bake i deke, osećali ugodno i srećno u prostoru igraonice i rođendaonice.

Kako bismo to ostvarili, svakodnevno radimo na kreiranju prijatne atmosfere za rad, a želimo da naši zaposleni budu zadovoljni, motivisani i produktivni.

Mi smo igraonica i rođendaonica gde je radno vreme, radnim danima 6 sati (15.30 – 21.30) i vikendom od 8 do 12 sati (u periodu od 10 do 21 h). Radimo i tokom praznika.

Raspored angažovanja se pravi na nedeljnom nivou.

Uvek otvorene pozicije: koordinatora aktivnosti i animatora

Svoju biografiju / CV (osnovni podaci – ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, broj telefona, zanimanje, fotografija, opis dosadašnjeg angažovanja, poznavanje stranih jezika) možete poslati na mejl [email protected]. Nakon što nam se javite preko mejla, dogovaramo sastanak, jer nam je uvek bitno da vas upoznamo i da uživo razmenimo mogućnosti o potencijalnoj saradnji.

Posao novi sad starli igraonica

Imaš pitanja?