Važna obaveštenja

Igraonica

Nudimo različite ulaznice u skladu sa godinama naših posetilaca.

Roditelji i odrasli pratioci ne plaćaju ulaz u prostor za igru.

 Ulaznice za decu
Sat vremena250 RSD
Dva sata450 RSD
Dnevna700 RSD

Doplata za produžetak igranja od 30 minuta je 100 RSD, dok je produžetak na sat vremena 200 RSD.

igraonica Zabavni Park Starli Novi Sad Novo Naselje

Igraonica Starli je uvek otvorena za posetu i druženje radnim danima i vikendom, bez obzira na rođendane koji se slave u rođendaonici.*

*osim kada imamo rođendane koji rezervišu ceo zabavni park

Igraonica Zabavnog parka Starli je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od 1 do 10 godina. Igraonica se  prostire na preko 1.000 m² zatvorenog prostora, sa jedinstvenim igračkama na naduvavanje: Zmaj, Džungla, Penjalica i Palmino ostrvo. Pored igračaka koje su namenjene aktivnoj zabavi dece tu su i tobogani, veštačke stene za penjanje, vazdušni topovi sa lopticama, klizne ljuljaške, bazeni sa lopticama, stolovi za mali fudbal i stolovi za stoni hokej, kreativni kutak – za crtanje, čitanje i društvene igre i parterni (odvojen) deo za bebe i decu do 3 godine sa mekanom površinom i plišanim igračkama!

U Zabavnom parku Starli  postoji još mnogo atrakcija raspoređenih prema pravilima metode kretanja (movement method – Maria Montessori) koja predstavlja odgovor na prepreke i posledice savremenog života u kom ima sve manje prirodnih izazova, a koji su apsolutno nužni u životu i razvoju dece.

Upoznaj najveću igraonicu u Novom Sadu