Važna obaveštenja

  • Boravak dece u Zabavnom parku Starli je moguć u patofnama, čarapicama i obućom sa kliznom površinom. Radi bezbednosti dece i prijatnog spuštanja niz tobogane nije dozvoljeno igranje u obući sa gumenim đonovima.
  • Pravila za lepo i bezbedno igranje – pročitajte naš kućni red OVDE.
  • NAGRAĐUJEMO! Sakupite 10 Starli pečata i dobijate besplatno igranje! Kartica se dobija i koristi samo tokom radnih dana.

Igraonica

Nudimo različite ulaznice u skladu sa godinama naših posetilaca.

Roditelji i odrasli pratioci ne plaćaju ulaz u prostor za igru.

 Deca do 2 godineDeca od 2 do 10 godina
Sat vremena250 RSD250 RSD
Dva sata250 RSD350 RSD
Ceo dan250 RSD500 RSD

Doplata za 1h je 100 RSD, a celodnevna ulaznica omogućava više dolazaka u toku dana.

igraonica Zabavni Park Starli Novi Sad Novo Naselje

Igraonica Starli je uvek otvorena za posetu i druženje radnim danima i vikendom, bez obzira na rođendane koji se slave u rođendaonici.*

*osim kada imamo rođendane koji rezervišu ceo zabavni park

Igraonica Zabavnog parka Starli  je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od 1 do 10 godina. Igraonica se  prostire na preko 1.000 m² zatvorenog prostora, sa jedinstvenim igračkama na naduvavanje: Zmaj, Džungla, Penjalica i Palmino ostrvo. Pored igračaka koje su namenjene aktivnoj zabavi deci tu su i:tobogani, veštačke stene za penjanje, vazdušni topovi sa lopticama, klizne ljuljaške, bazeni sa lopticama, stolovi za mali fudbal i stolovi za stoni hokej, kreativni kutak – za crtanje, čitanje i društvene igre i parterni (odvojen) deo za decu do 3 godine sa mekanom površinom i plišanim igračkama!

U Zabavnom parku Starli  postoji još mnogo atrakcija raspoređenih prema pravilima metode kretanja (movement method – Maria Montessori) koja predstavlja odgovor na prepreke i posledice savremenog života u kom ima sve manje prirodnih izazova, a koji su apsolutno nužni u životu i razvoju dece.

Upoznaj najveću igraonicu u Novom Sadu