Važna obaveštenja

  • Zabavni park Starli namenjen je deci uzrasta od 1 do 10 godina. Starija deca ne mogu da koriste prostor za igru.
  • Da bi deca mogla da borave i koriste prostor Zabavnog parka Starli obavezano je da budu samo u čarapicama. Radi bezbednosti dece i pravilnog spuštanja niz tobogane nije dozvoljeno igranje u obući sa gumenim đonovima tj. u patofnama.
  • Pravila za lepo i bezbedno igranje – pročitajte naš kućni red OVDE.

Igraonica

Nudimo različite ulaznice u skladu sa godinama naših posetilaca.

Roditelji i odrasli pratioci ne plaćaju ulaz u prostor za igru.

Ulaznice za decu
Sat vremena450 RSD
Dva sata650 RSD
Dnevna900 RSD

Doplata za produžetak igranja od 30 minuta je 100 RSD, dok je produžetak na sat vremena 200 RSD.

igraonica Zabavni Park Starli Novi Sad Novo Naselje

Igraonica Starli je uvek otvorena za posetu i druženje radnim danima i vikendom, bez obzira na rođendane koji se slave u rođendaonici.*

*osim kada imamo rođendane koji rezervišu ceo zabavni park

Igraonica Zabavnog parka Starli je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od 1 do 10 godina. Igraonica se  prostire na preko 1.000 m² zatvorenog prostora, sa jedinstvenim igračkama na naduvavanje: Zmaj, Džungla, Penjalica i Palmino ostrvo. Pored igračaka koje su namenjene aktivnoj zabavi dece tu su i tobogani, veštačke stene za penjanje, vazdušni topovi sa lopticama, klizne ljuljaške, bazeni sa lopticama, stolovi za mali fudbal i stolovi za stoni hokej, kreativni kutak – za crtanje, čitanje i društvene igre i parterni (odvojen) deo za bebe i decu do 3 godine sa mekanom površinom, poligonima, bazenima sa lopticama i plišanim igračkama!

U Zabavnom parku Starli  postoji još mnogo atrakcija raspoređenih prema pravilima metode kretanja (movement method – Maria Montessori) koja predstavlja odgovor na prepreke i posledice savremenog života u kom ima sve manje prirodnih izazova, a koji su apsolutno nužni u životu i razvoju dece.

Upoznaj najveću igraonicu u Novom Sadu