Zabavni park Starli je najveći i najsavremenije uređen i opremljen prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od 1 do 10 godina, omladini i osobama koje su došle kao pratnja ili samostalno kako bi uživali u raznovrsnim zabavnim, sportsko-rekreativnim, obrazovnim i ugostiteljskim uslugama.

Atrakcije u Zabavnom parku Starli su raspoređene prema pravilima metode kretanja (movement method – Maria Montessori) koja predstavlja odgovor na prepreke i posledice savremenog života u kom ima sve manje prirodnih izazova, a koji su apsolutno nužni u životu i razvoju dece. Našim najmlađim posetiocima su na raspolaganju:

  • trospratni lavirint sa velikim toboganom,
  • atraktivne gumene igračke na naduvavanje i tobogani,
  • parterni prostor i igračke za bebe i decu do tri godine i
  • sportski teren na otvorenom za fudbal, tenis, košarku

U Zabavnom parku nalazi se café u prizemlju i na galeriji, kao i letnja bašta odakle posetioci i pratioci mogu pogledom pratiti decu, prelistati dnevnu štampu, pročitati knjigu iz Starli biblioteke ili se povezati na Wi-Fi.

Boravak dece u Zabavnom parku Starli je obavezan u čarapicama ili patofnama sa kliznom površinom. Radi bezbednosti dece i prijatnog spuštanja niz tobogane nije dozvoljeno igranje u obući sa gumenim đonovima.

Da, ukoliko koriste prostor za igranje – igraonicu Zabavnog parka.

Obavezna je pratnja roditelja za decu do tri godine. Starija deca mogu samostalno da se igraju i koriste prostor Zabavnog parka, uz nadzor našeg osoblja koje sugeriše na lepo ponašanje i bezbednu igru.

Cena zavisi od broja prisutne dece na rođendanu, a minimum za obračun je 10 dece.

Pozivnice se dobijaju uz zakazan rođendan i plaćen avans.

Ne. Nakon rezervisanog termina, izdate prijave i preuzetih pozivnica, Zabavni park Starli ne refundira novac ako dođe do otkazivanja rođendana. Ukoliko dođe do nepredviđenih situacija, a u dogovoru sa Vama, pronalazimo novi termin za proslavu rođendana.

Da, Zabavni park zadržava pravo organizovanja više rođendana u jednom terminu, u zavisnosti od broja dece.

Ne, usluge fotografa se dodatno naplaćuju 1.500 RSD. Fotograf će ispratiti Vaš rođendan od početka do kraja i napraviti oko 100 fotografija koje ćete dobiti na DVD-u.

Ne. Posluženje za odrasle donosite sami ili naručujete preko našeg keteringa, a piće se isključivo naručuje iz café-a Starli i plaća po završetku rođendana.

Da, ali u dogovoru sa osobljem.

U okviru otvorenog prostora Zabavnog parka Starli (letnjoj bašti i dvorištu) dozvoljeno je držanje ljubimaca. U zatvorenom delu zbog higijene i bezbednosti dece u objektu – nije.