Ne propustite praznično druženje i igranje u Starliju uz doček Deda Mraza koji sa sobom donosi pravu novogodišnju čaroliju u najveći zabavni park za decu u Novom Sadu.

Novogodišnji program u Zabavnom parku Starli organizuje se tradicionalno od 2010. godine i prepoznat je od strane brojnih kompanija, organizacija, roditelja i dece kao jedan od najpogodnijih prazničnih programa za decu uzrasta do 10 godina.

Priča o Deda Mrazu, snežnoj Laponiji i sankama koje vuku irvasi je sastavni deo detinjstva sa porukom o darežljivosti.

Zajedno sa Vašom decom, uživajte u novogodišnjoj čaroliji u Zabavnom parku Starli, jer kroz legendaru priču o Deda Mraz upoznajemo i nove junake. Izaberite vama najugodniji datum i budite sa nama na:

 • Predstavi Novogodišnji Kvizo-mir
 • Predstavi Vila Mila i Deda Mraz

Kliknite na bilo koju sliku da biste otvorili galeriju.

‘Novogodišnji Kvizo-mir” je interaktivna predstava za decu koja ističe važnost prijateljstva, komunikacije i brige o planeti. Junaci diskutuju o značaju očuvanja prijateljstva, učeći decu kako razumeti i rešiti nesporazume. Kroz zabavu, kviz i muziku, deca stiču važne lekcije o međusobnom razumevanju, saradnji i odgovornosti prema okolini. Na kraju, svi zajedno pevaju pesmu obeležavajući dolazak Božića i Nove godine. Ova predstava kombinuje edukaciju i zabavu, ostavljajući decu s korisnim naučenim lekcijama i toplim osećajem zajedništva.

U predstavi igraju diplomirani glumci Akademije umetnosti iz Novog Sada, sa dugogodišnjim iskustvom rada sa decom. Isidora Vlček, Ana Rudakijević, Nikola Knežević, Ksenija Mitrović i Jaroslav Vlček.

Predstava traje 20 – 30 minuta, a zatim sledi podela novogodišnjih poklona.

Performans Vila Mila i Deda Mraz je interaktivno druženje za decu u okviru kojeg upoznajemo Vilu Milu sa kojom pričamo o novogodišnjim običajima i pozivamo Deda Mraza uz novogodišnje pesmice. Nakon upoznavanja sa Deda Mrazom sledi podela poklona i fotografisanje.

Mala predstava traje 15 – 20 minuta, a zatim sledi podela novogodišnjih poklona.

Starli Section Divider

PROGRAM

 • aktivno igranje i druženje dece u celokupnom prostoru igraonice Starli
 • novogodišnja predstava sa dočekom Deda Mraza (mala ili velika, po vašem izboru)
 • podela poklona
 • sokići za decu
 • ugostiteljska usluga za roditelje – rezervisana mesta u kafiću Starlija za prijatno druženje sa porodicom i prijateljima tokom trajanja novogodišnjeg programa

Novogodišnji program traje dva sata.

GRUPNA POSETA / KOMPANIJE

I ove godine pripremili smo ponudu za veće grupe i organizujemo novogodišnje druženje za decu i roditelje zaposlene u nekoj kompaniji. Za više informacija i detaljnu ponudu, pošaljite nam upit na mejl [email protected]

Starli Section Divider

INDIVIDUALNA POSETA

U navedenim terminima formiramo grupu dece na osnovu pristiglih prijava za novogodišnju predstavu i doček Deda Mraza.

Starli organizuje i novogodišnji program za decu i roditelje koji ne dolaze u organizovanoj grupi preko kompanije.

ponuda

novogodišnja predstava i doček Deda Mraza

 • novogodišnja predstava i doček Deda Mraza
 • podela poklona i igranje u igraonici Starli
 • sokići za decu
 • fotografija sa Deda Mrazom (dostupna na našoj Fejsbuk stranici)

24. decembar 2023. od 10 do 12 h 

interaktivna predstava Novogodišnji Kvizo-mir

REZERVACIJE U TOKU!

26. decembar 2023. od 19 do 21 h 

interaktivna predstava Novogodišnji Kvizo-mir

REZERVACIJE U TOKU!

28. decembar 2023. od 19 do 21 h

interaktivna predstava Novogodišnji Kvizo-mir

REZERVACIJE U TOKU!

CENA

 

1.800 dinara

Pokloni

Pratioci donose unapred pripremljene poklone i treba jasno da napišu – ime i prezime deteta kome se dodeljuje poklon. Takođe, poklone treba doneti u Zabavni park i predati ih osoblju 15 minuta pre početka podele poklona.

Rezervacija

Prijava i rezervacija mesta avansnim plaćanjem je obavezna. Pri avansnoj uplati, deca dobijaju ulaznicu za novogodišnje druženje uz predstavu i doček Deda Mraza.

Starli Section Divider

Zakažite svoj termin na broj telefona 021/6302-422 ili slanjem upita na [email protected] i dočekajte sa nama Deda Mraza!

Zakažite svoje novogodišnje družnje