I ove zime, ne propustite praznično druženje i igranje u Starliju uz doček Deda Mrazakoji sa sobom donosi pravu novogodišnju čaroliju u najveći zabavni park za decu u Novom Sadu.

Uz konstantnu dezinfekciju i sanitarni nadzor, naš prostor od 2.500 m2 je dovoljno velik da bi bio idealan za novogodišnja druženja i igranje dece i tokom praznika u 2021. godini.

Novogodišnji program u Zabavnom parku Starli organizuje se tradicionalno od 2010. godine i prepoznat je od strane brojnih kompanija, organizacija, roditelja i dece kao jedan od najpogodnijih prazničnih programa za decu uzrasta do 10 godina.

Priča o Deda Mrazu, snežnoj Laponiji i sankama koje vuku irvasi je sastavni deo detinjstva sa porukom o darežljivosti.

Zajedno sa Vašom decom, uživajte u novogodišnjoj čaroliji u Zabavnom parku Starli, jer kroz legendaru priču o Deda Mraz upoznajemo i nove junake. Izaberite vama najugodniji datum i budite sa nama na:

 • Novogodišnjem druženju sa Deda Mrazom i Vilom Milom ili
 • Novogodišnjoj predstavi Deda Mraz na zrnu peska

Kliknite na bilo koju sliku da biste otvorili galeriju.

Obaveštavamo vas da Zabavni park Starli poštuje sve propisane mera za bezbednu i zdravu igru dece. Uz konstantnu dezinfekciju i sanitarni nadzor, naš prostor od 2.500 m2 je dovoljno velik da bi bio idealan za druženja i igranje dece tokom novogodišnjih praznika.

Sugerišemo da odrasli nose zaštitne maske.

Za više informacija, pozovite nas na 021/6302-422 ili na 063/770-55-39

Kratka i interaktivna priča o praznicima uoči Božića, kroz koju nas vodi dobra vila Mila iz Zemlje čuda, obradovaće sve mališane. Uz novogodišnje običaje i pesme, Vila Mila će pokušati da dozove Deda Mraza sa decom, jer smo načuli da i ove godine on dolazi u Starli! Divni pokloni čekaju da ih Deda Mraz i vila Mila predaju u dečije ruke.

Predstavu igraju diplomirani glumci sa Akademije u Novom Sadu.

Novogodišnje druženje traje 15 minuta, a zatim sledi podela novogodišnjih poklona.

 

Sunce sija sve jače na Severnom polu. Sante leda se tope, irvasi se umesto spremanja na put, spremaju na sunčanje po livadama Laponije, mraz se odmrzava pa tako i Deda Mraz postaje Deda Cvet. Vredni pomoćnici, iznenadili su se kada su saznali da Deda odlučuje da ipak poseti decu na leto, a da se sada seli na Maldive kako bi uživao u peščanim plažama. Da li ćemo Novu godinu uspeti da spasemo i da li će pokloni dospeti u ruke dece, saznaćemo na predstavi.

 

Predstava je interaktivna, obiluje humorističkim detaljima i podstaćiće decu na bolje rasudjivanje i zapažanje. Predstavu igraju diplomirani glumci sa Akademije u Novom Sadu.

Predstava traje 30 minuta, a zatim sledi podela novogodišnjih poklona.

PROGRAM

 • novogodišnji program traje 2 sata
 • aktivno igranje i druženje dece u celokupnom prostoru igraonice Starli
 • novogodišnja predstava sa dočekom Deda Mraza
 • podela poklona i fotografisanje sa Deda Mrazom
 • sokići za decu
 • ugostiteljska usluga za roditelje – rezervisana mesta u kafiću Starlija za  druženje sa porodicom i prijateljima tokom trajanja novogodišnjeg programa
Starli Section Divider

GRUPNA POSETA / KOMPANIJE

Ponuda za grupne posete podrazumeva organizaciju novogodišnjeg druženja za decu i roditelje zaposlene u nekoj kompaniji. Tada firma zakazuje doček Deda Mraza, ugovara detalje oko novogodišnjeg druženja za svoje zaposlene i njihovu decu u Zabavnom parku Starli.

ponuda

novogodišnje druženje

deda mraz i vila mila

 • igranje u igraonici Starli
 • doček Deda Mraza
 • podela poklona
 • sokići za decu

CENA

 

9.000 dinara
(deda mraz i vila mila)

+ 600 dinara po detetu

ponuda

novogodišnja predstava

deda mraz na zrnu peska

 • igranje u igraonici Starli
 • novogodišnja predstava i doček Deda Mraza
 • podela poklona
 • sokići za decu

CENA

 

15.000 dinara
(novogodišnja predstava deda mraz na zrnu peska)

+ 600 dinara po detetu

Fotograf

Usluga fotografisanja novogodišnjeg druženja je 3.000 RSD

Pokloni

Pratioci donose unapred pripremljene poklone i treba jasno da napišu – ime i prezime deteta kome se dodeljuje poklon. Takođe, poklone možete doneti u Zabavni park i dan ranije ili nekoliko sati pred novogodišnji program i predati ih osoblju.

Rezervacija

Posetioci koji dolaze u grupama, termin za doček Deda Mraza i podelu paketića mogu rezervisati od 1. novembra 2020. godine.

Datum i satnica

Novogodišnji program za kompanije se realizuje po unapred dogovorenom terminu i traje dva sata.

Starli Section Divider

INDIVIDUALNA POSETA

U navedenim terminima formiramo grupu dece na osnovu pristiglih prijava za doček Deda Mraza.

Starli organizuje novogodišnji program za decu i roditelje koji ne dolaze u organizovanoj grupi preko kompanije ili preduzeća.

ponuda

 • Novogodišnje druženje sa Deda Mrazom
 • podela poklona i igranje u igraonici Starli
 • sokići za decu

termini

PETAK 24. decembar 2021. od 18 do 20 h

 

interaktivna novogodišnja predstava deda mraz na zrnu peska

NEDELJA 26. decembar 2021. od 10 do 12 h

 

interaktivna novogodišnja predstava deda mraz na zrnu peska

Rezervacija na

021/6302-422

CENA

 

900 RSD

Pokloni

Pratioci donose unapred pripremljene poklone i treba jasno da napišu – ime i prezime deteta kome se dodeljuje poklon. Takođe, poklone treba doneti u Zabavni park i predati ih osoblju 15 minuta pre početka podele poklona.

Rezervacija

Prijava i rezervacija mesta avansnim plaćanjem je obavezna. Pri avansnoj uplati, deca dobijaju ulaznicu za novogodišnje druženje i doček Deda Mraza.

Starli Section Divider

Zakažite svoj termin na broj telefona 021/6302-422 ili slanjem upita na [email protected] i dočekajte sa nama Deda Mraza!

Zakažite svoje novogodišnje družnje