Vodni agent

Koncept prostora i kreativno-obrazovnog programa u Zabavnom parku „Starli“ je pažljivo osmišljen kako bi usmeravao i podržavao zdravo odrastanje svakog deteta. Briga o ekološkom podizanju svesti kod najmlađih jeste jedna od vodećih tema koja je veoma zastupljena na edukativnom programu u „Starliju“.

 

U okviru saradnje sa ,,Vodnom agencijom“ na regionalnom projektu Vodni agent – društvena odgovornost prema vodi uspešno je realizovan ciklus besplatnih radionica u Zabavnom parku ,,Starli“ za preko 60 novosadskih mališana koji su u školskoj 2016/2017. godini naučili više o značaju vode,  čemu ona sve koristi i zašto je neophodno da je sačuvamo. Takođe, održane su i brojne radionice u šest osnovnih škola u Novom Sadu, gde su učenici prvog, drugog i trećeg razreda imali priliku da daju svoj doprinos čuvanju vode deleći znanje sa svojim vršnjacima i roditeljima. Nakon uspešnih projekata sa ,,Vodnom agencijom“, Zabavni park ,,Starli” se 26. maja, sa raznovrsnim programom, pridružuje i aktivnostima tokom Evropske nedelje održivog razvoja u Novom Sadu.

 

 

Opis radionica iz 2016. godine

 

Prelazimo na letnje radno vreme i od utorka, 6. juna otvoreni smo svaki dan od 10.00 do 21.30 h za igru i druženje. Čekamo vas.:)

Zakažite svoj rođus ili trening na našim sportskim terenima! Klik

© 2014 - 2017 Starli. All rights reserved. Design Delibos