Vodni agenti Novog Sada u Zabavnom parku "Starli"

 

Nakon uspešno realizovanih projekata, Vodna agencija i Zabavni park "Starli" se od 22. maja do 29. maja, saPridružite nam se 26. i 27. maja u Zabavnom parku "Starli" i kroz igru u jedinstvenoj instalaciji Vodne stanice naučite više o tome kako možemo sačuvati i zaštiti naše vode i uživajte u najvećem zabavnom parku u gradu! raznovrsnim programom, pridružuju aktivnostima Evropskoj nedelji održivog razvoja u Novom Sadu.

 

Tom prilikom, Starli Vodni agenti koji su tokom protekle školske godine učestvovali na radionicama, njihovi roditelji i svi zainteresovani mališani i građani moći će da se na prilagođen način, kroz jedinstvenu Vodnu stanicu (Vodnu postaju), upoznaju sa temama: kako se stvara otpadna voda, koji su načini prečišćavanja otpadnih voda stanovnika grada i industrije, na koje načine građani mogu da zaštite svoju okolinu i vode, kao koliki je značaj pojedinca u racionalnom korišćenju vode. Kroz radionice i propratne aktivnosti, koje promovišu zdrav način života sa ciljem podizanja ekološke svesti kod najmlađih u Zabavnom parku “Starli” u ušuškanom delu grada, deca će mnogo toga naučiti, družiti se i postati pravi Vodni agenti Novog Sada.

 

Akivnostima tokom Evropske nedelje održivog razvoja koja se obeležava u isto vreme u najrazvijenim zemljama Evrope, Zabavni park "Starli" i Vodna agencija potvrdiće izgrađeno partnerstvo, zahvaljujući kome je projekat, Vodni agent postao prepoznatljiv u školama u Novom Sadu.

 

 

Program i satnica

26. maj (petak)

Radionice za prijavljene grupe iz novosadskih osnovnih škola. Ukoliko i vi želite da dovedete svoj razred, zakažite termin na majda.adlesic@vodnaagencija.org

Pažljivo osmišljen program, za jedan razred, traje 2h.

  • Edukativan program na otvorenom i upoznavanje sa Vodnom stanicom traje sat vremena
  • Nakon edukativne radionice, deca imaju priliku da se sat vremena besplatno igraju u prostoru igraonice Zabavnog parka "Starli"

od 9.00 do 18.00 h

Besplatna radionica i igranje u Zabavnom parku "Starli" za sve prijiavljene.

 

27. maj (subota)

Radionice za zainteresovane sugrađane. Pozivamo svu decu i roditelje da nam se pridruže.

Radionice počinju na svakih sat vremena.

  • Edukativan program na otvorenom i upoznavanje sa Vodnom stanicom traje sat vremena
  • Nakon edukativne radionice, deca imaju priliku da se sat vremena besplatno igraju u prostoru igraonice Zabavnog parka "Starli"

od 12.00 do 16.00 h

Termini početka radionica, a nakon toga sledi besplatno igranje u Zabavnom parku.

12.00 - 13.00 h 13.00 - 14.00 h 14.00 - 15.00 h 15.00 - 16.00 h

 

  • Pozivamo roditelje da sa svojom decom u subotu, 27. maja učestvuju na radionicama
  • Napomena: Deca koja prođu edukativni deo radionice, moći će da iskoriste sat vremena besplatnog igranja u Zabavnom parku "Starli"

Prelazimo na letnje radno vreme i od utorka, 6. juna otvoreni smo svaki dan od 10.00 do 21.30 h za igru i druženje. Čekamo vas.:)

Zakažite svoj rođus ili trening na našim sportskim terenima! Klik

© 2014 - 2017 Starli. All rights reserved. Design Delibos