Saznaj kroz igru

Novi projekat Muzeja Vojvodine i Zabavnog parka „Starli“

Jednodnevni izlet „Saznaj kroz igru” je zajednički projekat Muzeja Vojvodine i Zabavnog parka „Starli”. Želja nam je da decu iz Novog Sada, kao i decu iz Vojvodine upoznamo sa istorijom našeg grada i podneblja kroz zanimljiv i kreativan program. Školarci će biti u prilici da obiđu deo stalne postavke Muzeja Vojvodine (izabrana tema od strane učitelja), a potom da aktivno učestvuju na radionicama kao i da se bezbedno igraju u sklopu Zabavnog parka „Starli”, gde se program izleta i završava.

 

 

Ova ponuda obuhvata tri tematska razgledanja dela stalne postavke Muzeja Vojvodine, a potom nastavak posete Zabavnom parku „Starli” gde će deca imati priliku da učestvuju u kreativnoj radionici Muzeja Vojvodine, kao i da se nakon toga igraju i druže uz nadzor učitelja i osoblja „Starlija“.

 

Izložba i tematske radionice:

1. Ah, taj večni Rim!

2. Pusti, pusti modu!

3. Na Dunavu varoš ima…

 

Program u Muzeju Vojvodine obuhvata:

- obilazak izložbe Muzeja Vojvodine u trajanju od sat vremena (1h)

- metodički uobličena i prilagođena prezentacije izabrane teme, interaktivno uz razgovor i prezentaciju

 

Program u Zabavnom praku „Starli” obuhvata:

- druženje i igranje u Zabavnom parku „Starli” u trajanju od tri sata (3h)

- kreativno-obrazovnu radionicu Muzeja Vojvodine, koja se nadovezuje na postavku koju su deca prethodno obišla u centru (kroz prezentaciju deca takođe i ponove ono što su naučila)

- obezbeđen prostor za konzumiranje užine koju deca ponesu sa sobom

 

O nama:

Muzej Vojvodine, kao nosilac tradicije, izlazi pred javnost sa stalnom postavkom koja u kontinuitetu od osam hiljada godina, prezentuje razvitak ljudskog društva na današnjem tlu Vojvodine. Predstavljeno je 6.000 reprezentativnih eksponata iz arheologije, opšte istorije, istorije umetnosti i etnologije.

Muzej Vojvodine

Dunavska 35

21000 Novi Sad

+ 381 21 525 059

pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs

www.muzejvojvodine.org.rs

 

Zabavni park „Starli“ je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj dece uzrasta od 1 do 12 godina koji ima prostor za igru, salu za proslavu rođendana i edukaciju, kao i sportske terene. Osim što kroz sportske i rekreativne aktivnosti deca u „Starliju“ razvijaju fizičke i motorne sposobnosti, za naše najmlađe organizovani su i kreativno-obrazovni programi za podsticaj nihovih intelektualnih veština.

 

Zabavni park „Starli”

Bulevar vojvode Stepe 56, Novo Naselje – Bistrica

21000 Novi Sad

+ 381 21 6302 422

+ 381 63 770 55 39

starlizp@gmail.com

www.starli.rs

 

● Napomena: Zabavni park „Starli” i Muzej Vojvodine ne organizuju prevoz putnika niti obilazak Novog Sada

 

 

Prelazimo na letnje radno vreme i od utorka, 6. juna otvoreni smo svaki dan od 10.00 do 21.30 h za igru i druženje. Čekamo vas.:)

Zakažite svoj rođus ili trening na našim sportskim terenima! Klik

Opis radionica

© 2014 - 2017 Starli. All rights reserved. Design Delibos