Proslava rođendana u Zabavnom parku „Starli“se održava u trajanju od 2h, prema sledećim terminima:

 

Radnim danima

16:30-18:30

19:00-21:00

 

 

 

 

U sklopu navedenih termina, nudimo Vam i sledeće pakete prema kojima se proslavlja rođendan:

Vikendom

10:00-12:00

11:30-13:30

14:00-16:00

16:30-18:30

19:00-21:00

Rođendanski paket

Vaša torta

Vaše slano pecivo za decu i odrasle

(moguće poručiti preko keteringa ZP "Starli")

Naši sokovi

Cena: 500 RSD po detetu

Preko 25 dece 10% popusta

 

*Minimalna cena paketa = 5.000 RSD

Dragi slavljenici, obradovaćemo vas sa popustom od 20% na rođendanske proslave u okviru naših akcijskih termina :)

 

Radnim danima

od 14.00 do 16.00 h

 

Vikednom

od 10.00 do 12.00 h

Paket  = 400,00 RSD

 

Paket obuhvata dvosatni program koji počinje od prijema slavljenika/ce i gostiju, druženja i igranja uz stručni nadzor, posluživanja slanog peciva i sokova pa sve do služenja Vaše torte sa čim se rođendan i završava.

Tokom lepih i vedrih dana, slavljenicima omogućavamo korišćenje sportskog terena u sklopu proslave rođendana. Ovo je divna prilika da na zdrav način i kroz sportske aktivnosti svi skupa igramo fudbal ili tenis, a sve to okviru rođendana koji se svakako slavi u zatvorenom prostoru Zabavnog parka „Starli". Korišćenje se zakazuje uz potvrdu termina rođendana i sat vremena (1h) je 1.000 RSD

 

Pružićemo našim slavljenicima priliku da se nezaboravno provode i super igraju na trospratnom lavirintu, toboganima, igračkama na naduvavanje (Zmaju, Džungli, Penjalici i Palminom ostrvu), kliznim ljuljaškama, u bazenu sa lopticama, kao i da pevaju karaoke sa društvom uz svetlosne efekte u rođendanskoj sali „Starlija“. Za mlađu decu do 2 godine postoji odvojen i prostran parterni deo sa toboganom, lopticama i drugim mekanim igračkama uz pomoć kojih mogu lakše da iskažu svoja interesovanja i sposobnosti.

 

Ugostiteljska usluga tokom rođendana za decu podrazumeva,  posluženje slanog peciva i sokova (bistri i gusti sokovi), plastične ili kartonske tanjiriće, čaše, viljuške i salvete.

 

Ugostiteljska usluga tokom rođendana za odrasle podrazumeva obaveznu rezervaciju za više od 4 osobe. Café „Starli“ poseduje kompletan asortiman bezalkoholnog i alkoholnog pića, kao i sve vrste kafa. Posluženje za odrasle je moguće doneti ili naručiti preko keteringa Zabavnog parka Starli, koje će potom biti raspoređeno shodno Vašoj rezervaciji. Piće koje se konzumira je isključivo iz caféa Zabavnog parka „Starli“  i  naplaćuje se posebno.

 

Stvaramo užitak

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o našoj novoj saradnji sa poznatom novosadskom poslastičarnicom Vremeplov. Naime, želja nam je da slavljeniku/ci, kao i dragim gostima koji prisustvuju proslavi rođendana ulepšamo celokupan doživaljaj u Zabavnom parku „Starli“ uz divne i najukusnije torte (od belgijske čokolade i holadnoskog kakaoa) koje sa puno ljubavi i pažnje izrađuju i dekorišu naši prijatelji iz Vremeplova.

Više o tortama i naručivanju možete saznati u PDF fajlu na dnu stranice.

 

U mogućnosti smo da Vam ponudimo fotografa, koji će pratiti Vaš rođendan od početka do kraja i napraviti oko 100 fotografija koje ćete dobiti na DVD-u. Ukoliko se za ovo odlučite, molimo Vas da napomenete prilikom zakazivanja rođendana. Fotograf se dodatno naplaćuje =1.000 RSD.

 

Šarene maske i fotografije za poneti

Divan dodatak našoj rođendanskoj ponudi je Fotkalica!

Ako želite da vam rođendan protekne uz još više smeha i sa mnoštvom originalnih rekvizita (brkovi, krune, šeširi, perike, naočare i rođendanske kape) onda rezervišite svoju Fotkalicu na vreme.

Usluga korišćenja Fotkalice traje 1h (50 €) i broj fotografija koje možete da napravite je neograničen, a izrada fotografije traje čitavih 5 sekundi! Sve izrađene fotke odmah nosite sa sobom. :)

 

Takođe, našim slavljenicima nudimo i specijalno dizajnirane pozivnice Zabavnog parka „Starli“ koje možete preuzeti pri plaćanju avansa.

 

U zavisnosti od Vaših potreba, u Zabavnom parku „Starli“ se može organizovati i prava rođendanska igranka, ali i intimnija proslava rođendana.

 

Poželjno je da deca imaju svoje čarapice za igranje (klizne površine), ukoliko nemaju, Zabavni park „Starli“ omogućava i korišćenje svojih.

 

Zabavni park zadržava pravo organizovanja više rođendana u jednom terminu, u zavisnosti od broja dece.

Torte – Vremeplov

OBAVEŠTENJE

Boravak dece u Zabavnom parku Starli je moguć u patofnama, čarapica i obućom sa kliznom površinom. Radi bezbednosti dece i prijatnog spuštanja niz tobogane nije dozvoljeno igranje u obući sa gumenim đonovima.

 

Prelazimo na letnje radno vreme i od utorka, 6. juna otvoreni smo svaki dan od 10.00 do 21.30 h za igru i druženje. Čekamo vas.:)

Zakažite svoj rođus ili trening na našim sportskim terenima! Klik

© 2014 - 2017 Starli. All rights reserved. Design Delibos